Egna produkter och utveckling

Gela Plast har egna produkter och levererar idag till fönster och byggindustrin. Till detta finns också ett stort sortiment av glasklossar, handtag, plastspik, fixeringskilar, isolerskruvar, markdistanser och läggningssatser för golv.

EGNA PRODUKTER

  • Lidop, en ergonomisk locköppnare
  • GelaLight, patenterad fästteknologi
  • Gela Visir, CE-godkända EN 166:2001 Personal Eye-protection
  • Snusdosor Original, Mini och XXL dosor
  • EL-plombering, enkel skruv plombering

FILM

LIDOP LOCKÖPPNARE – ÖPPNAR SVÅRA PLASTLOCK LÄTT

Tillsammans har Gela Plast, produktutvecklare och konstruktörer tagit fram Lidop locköppnare, en stark konstruktion som smidigt och lätt öppnar även de svåraste plastlocken. Lidop är en imponerande enkel och effektiv konstruktion som snabbt löste problemet med svåröppnade plastlock på kraftiga 2,5-10 kilos plasthinkar med sylt, mos, sallader, röror etc.

Lidop locköppnare är uppfunnen av Annika Larsson som är kock på skolköket i Smålandsstenar, där man ofta öppnar och stänger plastlock på plastburkar, plasthinkar etc. Hon vet hur ont det kan göra i fingrarna att öppna kärvande plastlock. I storkök, matbespisningar, restauranger, gatukök m.m. öppnas och stängs plastburkar, plasthinkar och andra plastförpackningar hundratals gånger om dagen. Inte undra på att Lidop locköppnare snabbt blev en succé.

Lidop locköppnare säljs på svenska marknaden av storköksgrossisten Menigo AB. Arbetet med att sälja den på export i övriga Europa pågår.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå