Aktuellt

Varmpräglings maskin

Varmpräglings maskin införskaffad. Maskinen klarar att trycka stora detaljer med 4tons tryckkraft.

Lanserar dubbelgängad ISO-Skruv

Lanserar dubbelgängad ISO-Skruv. En utveckling av vår befintliga ISO-skruv som gör att glappet minskar i toppen och urdragningskraften ökar med 20%.

Nya lokaler

Vi har flyttat in i nya, modernare och större lokaler på Långgatan 6. Välkommen in på ett besök för att se våra nya lokaler!

Vår nya adress är:
Långgatan 6
334 33 Anderstorp

Box 138
334 23 Anderstorp

Ny ägare Mattias Uhlmann

Ulrik Larsson och Sven-Ove Josefsson överlåter Gela Plast till nya ägare under ny ledning av Mattias Uhlmann som tar över som VD för bolaget.

Gela Plast AB grundades 1955 och är ett nischat företag som tillverkar formsprutade plastdetaljer. Utöver ett brett sortiment av egna produkter har man även kundunik tillverkning. Verksamheten omsätter drygt 15 MSEK och har 8 medarbetare i Anderstorp.

De nya ägarna till Gela Plast AB har gedigen branscherfarenhet från plastindustrin. Mattias Uhlmann har varit VD för Polymega i Lagan. Övriga ägare är Håkan Davidsson med erfarenhet från MSA och Peltor samt Lars Lindgren som ingått i ledningen för Rossti AB.

”Genom försäljningen av Gela Plast AB får vi en långsiktig ägare som delar vår syn på bolagets möjligheter och med deras gedigna branschkunskap kan fortsätta utveckla bolaget till en ännu starkare partner för kunderna” säger Sven-Ove Josefsson.

”Det känns hedrande att få ta över ett kvalitetsbolag som Gela Plast AB. Vi vill gärna fortsätta att utveckla samarbetet med befintliga kunder och ser även att det finns stor potential till nya affärer genom investering i ny teknik för att producera hållbar plast. Vi ser även möjligheter till geografisk tillväxt” säger Mattias Uhlmann.

Ulrik Larsson och övriga medarbetare kommer att arbeta kvar i verksamheten, medan Sven-Ove Josefsson kommer att finnas kvar som rådgivare.

Kontaktpersoner:

Sven-Ove Josefsson
Mob: 073-1016691
e-post: svenove@gela.se

Mattias Uhlmann
Mob: 070-0988060
e-post: mattias@gela.se

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå